Sa alergam prin jurul lumii dupa colectii…

Imi place mult sa huzuresc, sunt dependenta de timpul meu liber, iar uneori muncesc doar pentru a calatori. In 2007 am decis sa ies din tara pentru a vizita, dar si pentru a face primii mei bani, iar prima destinatie a fost America, prin programul studentesc Work & Travel. Acum ceva timp am plecat si la sora mea in Luxemburg, vizitand mai apoi si alte cateva orase din Germania, Franta, Belgia, Bulgaria sau Grecia. In Italia mi-am petrecut cele mai multe concedii si mi-a placut cel mai mult, din toate locurile pe unde am fost si le-am vizitat. Aceaste experiente mi-a deschis in mod cert apetitul pentru calatorii.

Puteam invata astfel diverse limbi straine, experimenta diferentele sau asemanarile intre modalitatile de gandire, care ma ajutau sa inteleg (si sa accept) pe cel (cei) de langa mine, cunosteam traditii noi, interesante si… ma cunosteam mai bine pe mine.

Articolul nu se termina asa, brusc si fara sa anunt si de un concurs. Continuarea lui e aici, pe blogul Redd’s: http://redds.ro/blog/hobby-si-interese/sa-alergam-prin-jurul-lumii-dupa-colectii-si-un-concurs/#!prettyPhoto

Pe langa tot articolul, pe blogul Redd’s Shoe gasiti si o invitatie la concurs. Postati direct pe blogul Redd’s Shoe (acolo in comentarii) raspunsurile de la intrebarea mea. O sa vedeti: premiile sunt tare frumoase si… pretioase. Aleg si patru cititoare sa vina cu mine la un eveniment cochet, pe 14 decembrie – Redd’s Winter Collection. 

Se anunta o seara memorabila! Uhuu!  (Marti, pe 11 dec. anunt castigatoarele.)

UPDATE:  Cu cine merg la petrecerea de vineri – Redd`s Winter Collection? Am ales 4 cititoare, deci mergem in gasca mare: Ioana Oncioiu, Roxana Bobosila, Irina Bartolomeu si Miruna Popazu.  Gasca se face si mai mare pentru ca ne intalnim si cu fetele. Se anunta deci o seara frumoasa, purtand toate si un accesoriu ROSU– cranberry. Multumesc tuturor pentru participare!

No Responses to “Sa alergam prin jurul lumii dupa colectii…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *