Se cauta Blogger Ambasador la ZorileStore

… iar eu ma tot gandesc de cateva zile daca sa particip sau nu la consursul organizat de echipa ZorileStore  si mi-am zis ca eu as fi potrivita si ca nu-mi ramane decat sa incerc si sa-mi argumentez bine participarea. Pentru necunoscatori, ZorileStore.ro e un magazin online de incaltaminte, imbracaminte si accesorii sport originale.

– Pot fi numita ambasadoare ZorileStore pentru ca am inteles intr-un final ca nu trebuie sa am neaparat tocuri si haine elegante pentru a ma simti bine si la inaltime. As vrea ca multe fete (nu prea inalte, asa ca mine) sa nu-si mai faca griji ca in haine sport nu ar arata feminine. Cu atitudine, poti arata in orice bine.

Cine ar fi crezut ca Biberi o sa se dea vreodata jos de pe tocuri?

424579_513511431995944_1039684094_n

– Imi plac hainele sport si pentru ca-mi dau o stare buna, de lejeritate, de relaxare. ZorileStore are produse numai bune pentru aceasta categorie. Am profitat si eu cu ocazia asta de Curatenia de primavara de la magaziul oline! A se observa si ca filtru e pe numarul 35-36 – ce mi-am ales.

– Am mai fost ambasadoare de brand (produse cosmetice bio, bere pentru femei si multe altele colaborari).

– si cum organismul nostru se reface cand noi dormim, asa si noi ne relaxam cand ne imbracam (si facem) sport. Pentru a arata bine intr-o rochie mulata, pe tocuri, e nevoie de tonifiere a muschilor si intetinere a corpului. In plus, am ocazia sa reprezentint un magazin online care comercializeaza produse de renume si cu ocazia asta pot fi si la curent cu cele mai noi colectii vestimentare.

Astea ar fi argumentele mele. Pana la urma, totul se rezuma la cum te simti in pielea ta (sau in papucii tai).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *