Se lanseaza PR Academy

O sa ajung probabil si anul acesta (25-26 aprilie) la cea de-a saptea editie PR Forum  ce vine cu noutati, rapoarte,  o platforma noua de cursuri, workshop-uri interactive si o gala de premiere a celor mai buni specialisti din industria PR-ului si comunicarii.

Programul conferintei pentru oamenii de comunicare si PR din companii si agentii poate fi vazut si pe prforum.ro/conferinta.php, iar detalii despre taxa de participare aici.

PR-Academy

Noutati/ rapoarte:

O noutate de anul acesta va fi raportul “Cum vad clientii piata de PR”, realizat de Unlock Research ce va dezvalui cum vad clientii din marile companii industria de comunicare si relatii publice, care sunt asteptarile lor, oportunitatile si provocarile pietei.

Platforma de cursuri:

Cu ocazia PR Forum, Evensys anunta o noua initiativa pentru practicienii in comunicare. PR ACADEMY cuprinde o serie de cursuri ce se vor desfasura pe parcursul intregului an si vine in intampinarea unei nevoi neacoperite pe piata locala: training-uri de comunicare interactive si actuale.

Primele 4 workshop-uri:

Workshop-ul Effective Internal Communication Planning se va desfasura in prima parte a zilei, unde vor fi prezentate cele mai bune practici in construirea strategiilor de comunicare interna. Cursul Social Media for Public Relations va oferi participantilor ocazia sa afla cat de creativ poate fi un brand in Social Media.

In a doua parte a zilei, workshop-ul Crisis Communication Today va prezenta cele mai eficiente tehnici pentru realizarea unui plan de criza. Iar, Creativity in PR va oferi cele mai proaspete idei pentru realizarea campaniilor de PR, care intrec concurenta, sunt memorabile si ating cele mai bune rezultate.

Astea sunt descrierile pe scurt. Cei interesati, pot intra pe http://pracademy.ro/ pentru mai multe detalii si inscrieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *