Sosetele in dungi ajuta copiii!

1398348071002-ronald042414-003

Nu e un articol despre mancare, despre McDonald’s, ci despre fapte bune, despre un loc promitor unde parintii pot locui cu copiii lor bolnavi, internati pe termen lung. 

Am fost astazi invitata sa port sosetele lui Roland McDonald (astea dragute, lungi, dungate cu rosu si alb) pentru a sarbatori 40 de ani de la infiintarea primei Case Ronald McDonald. Stiti voi cutiutele transparente de la McDonalds, de la casele de marcat… orice donatie primita acolo contribuie la cheltuielile legate de casele Ronald. La noi in tara, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a infiintat doua case – una in Bucuresti si una in Timisoara. 

Sosetele in dungi ajuta copiii! Azi toata lumea poarta cu veselie sosete dungate in alb si rosu – s-ar putea sa le vedeti peste tot: pe retelele sociale, pe strada, peste tot. Ele sunt simbolul campaniei RMHC.  Pe hashtagurile #casaronald (romanesc) si #forRMHC(international) putem vedea cine s-a alaturat campaniei umanitare. 

Sosetele lui Ronald… 3 perechi pentru cititorii blogului:

pot oferi trei astfel de perechi pentru cei ce vor sa sustina sufleteste ‪#‎casaronald‬. Astept comentariile voastre (pana diseara, la 12) – de ce le vreti – si prin tragere la sorti puteti castiga o pereche. Am trei perechi de dat, pentru 3 cititori. Anunt maine dimineata cine sunt fericitii castigatori. Sosetarii rulz! 

CASTIGATORII CONCURSULUI: Sorina Vana, Alina B si Alex. O sa va contactez eu, pe mail. Multumesc tuturor!

10 Responses to “Sosetele in dungi ajuta copiii!”
  1. Felix says:
  2. Alina Elena says:
  3. Lavinia Biberi says:
  4. Sorina Vana says:
  5. Alex says:
  6. coldea camelia says:
  7. Lavinia Biberi says:
  8. Roxana Dumitrascuta says:
  9. Elena B says:
  10. Lavinia Biberi says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *