Sponsorizari in campania 10 pentru primul meu calculator

News: Am primit sponsorizare de la membrii Asociatiei ProLinux un CALCULATOR COMPLET pentru Mihaela din campania 10 pentru primul meu calculator si in acest caz voi aplica planul B: mai facen un calculator! Avem deja cateva componente si nu ne mai ramane decat sa gasim un alt elev de nota 10, cu putine posibilitati financiare si sa-i daruim primul calculator.

Multumesc asociatiei ProLinuxo organizatie non-profit care isi propune promovarea si sprijinirea utilizarii programelor de calculator cu surse deschise (Open Source) in randul utilizatorilor institutionali, industriali si privati din Romania) pentru SPONSORIZARE! Multumesc Ovidiu Constantin! Am vorbit astazi cu Mihaela la telefon si isi facea bagajul sa plece acasa in Perieni, comuna Probota, jud. Iasi. Va veni la camin dupa vacanta de Paste, duminica 11 aprilie si probabil atunci ii vom duce si calculatorul. Initial azi am vrut sa-i ducem calculatorul, insa nu aveam primiti banii de la donatori pentru a-i cumpara alimente de Paste (subliniez faptul ca Mihaela a avut telefonul inchis doua zile si nu stiam cand va pleca in vacanta).

Cel de-al doilea calculator realizat de oamenii din online va ajunge la doua surori din com. Holboca/ jud. Iasi (DETALII CURAND). Parintii nu au posibilitati financiare de a-i cumpara un calculator si m-am gandit ca impreuna putem contribui la imbunatatirea calitativa a procesului educativ. Educatia bazata pe calculator se refera la orice mod de folosire a PC-ului in scop educational, incluzand fixarea cunostintelor, programe tutoriale, simulari, managementul instruirii, exercitii suplimentare, programare, creare de date de baze, precum si multe aplicatii.

Obiectivele campaniei “10 pentru primul meu calculator”: Calculatorul le va ajuta pe cele doaua eleve in dobandirea unor cunostinte si formarea unor deprinderi care sa le permita sa se adapteze cerintelor unei societati aflata intr-o permanenta evolutie. Acestea trebuie sa fie pregatite pentru schimbari, sa le intampine cu entuziasm si rezistenta, nu cu frica si neputinta.
Consider ca Mihaela si cele doua surori din com. Holboca/Jud. Iasi merita pe deplin acest dar de Paste, deoarece rezultatele lor exceptionale au dovedit acest lucru si astfel le vom deschide impreuna noi orizonturi in viata!
Durata campaniei: 20.03- 17.04 2010

Momentan avem urmatoarele de la oamenii din online: (la primire vom face si un contract de donatie)
Marius Sescu (Iasi): un monitor
Mihaela Anghel (Iasi): set de boxe
Simona Filip (Iasi): tastatura hp, casti cu microfon
Anamaria Mocanu (Iasi): tastatura si o sursa de alimentare
Dumitriu Alexandru (Slatina): 3 monitoare CRT, stare perfecta de functionare cat si estetica
Fitzy (Iasi): o placa de baza detalii cu placa video detalii si procesor pe ea. Singurele chestii care i-ar lipsi ar fi coolerul pentru procesor si ramii
Cipoc: 512 ram ddr2 si (poate) cooler
Adrian Monoranu: ne va ajuta cu o Licenta Windows
Adrian Ikarrus: mouse
Caruceru Mihai: o carcasa cu placa de baza + procesor, 2 placute 512 Ddr1, CD-RW, DVD-RW si card reader.
Mihaela Chelaru (windowsculicenta.ro): stick de 4 gb, mouse si tastatura
Seaqxx si Claudiu: un birou

Cristian Vrabie (Iasi): Sponsorizare in bani
Cristina Rosca-Lorenz (din Germania): euro
Cu banii primiti (cu semnatura) din donatii vom cumpara alimente si rechizite scolare.

AlexT si Scripty au facut un program foarte util pentru aceasta campanie. Cine are componente si vrea sa le doneze, acceseaza link-ul si completeaza. Multumesc! Cand vom avea nevoie de aceste componente, vom semna acel contract de donatie si mergem pe principiul: primul venit, primul servit.

Doneaza componente/ bani pentru alimente si poti veni cu noi sa daruim impreuna cele doua calculatoare pentru Mihaela si Madalina!

9 Responses to “Sponsorizari in campania 10 pentru primul meu calculator”
  1. Mihai says:
  2. Ovidiu says:
  3. Lavinia Biberi says:
  4. iasivezi says:
  5. Lavinia Biberi says:
  6. SakinMRA says:
  7. Lavinia Biberi says:
  8. Adrian says:
  9. Lavinia Biberi says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *