Spun prezent la Webstock 2012

E al treilea am consecutiv cand particip la Webstock (o importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone). Tin minte ca in anul 2010 am venit cu trenul de noapte din Iasi, eram toata emotionata ca o sa ma vad cu oamenii dragi din online cu care vorbeam zilnic pe Twitter. Nu mai conta ca faceam o noapte alba pe tren si urma o zi plina ochi de conferinte. Pentru mine era important sa invat lucruri noi din domeniul meu de activitate, iar conferinte de genul nu se organizau in Iasi pe atunci.

Tin minte ca Webstock 2010 a avut loc pe 16 septembrie si a fost un maraton de 10 ore, au fost 2 sesiuni de prezentari si 3 conferinte desfasurate in paralalel, care a atras in acel an peste 700 de participanti. Tema din acel an a fost “Future of Social Media”.

Revenind la Webstok-ul din acest an, iata totusi cateva din teme:
– New trends in Social Media: ascensiunea retelelor sociale in Romania si cum sa inovezi in domeniu;
– Inspired to inspire: invitatii te inspira
– Pro Blogging: tips & tricks si studii de caz;
– Social Media Professionals: provocarile cu care se confrunta industria de comunicare in social media
– Future trends: smartphones, tablete, aplicatii mobile si alte gadget-uri care ne tin conectati la Internet;
– Webstock Awards.

Ca in fiecare an, echipa Webstock aduce in fata participantilor profesionisti in domeniu si oameni care sa inspire prin realizarile lor. In acest an, pe lista e Eduard Novak, medaliatul cu aur de la Jocurile Paralimpice de la Londra, Cristian Gog, iluzionistul ce a reusit sa castige competitia “Romanii au talent” si Angus Slater, britanicul ce conduce echipa de marketing Vodafone Romania. De asemenea, o sa fie si un blogger a carui identitate va ramane secreta pana in ziua evenimentului, o personalitate ce va reprezenta cu siguranta o sursa de inspiratie pentru persoanele aflate la eveniment.

Completez lista cu Vlad Petreanu, Blogger & Journalist, Cristi China Birta, Blogger, Bobby Voicu, Antreprenor, Alex Iosef, iMedia, Andrei Rosca, Spada Digital, Alex Constantinescu, BitDefender, Dimitris Sideridis, MoMobi, Andrei Costescu, mReady, Dragos Chivu, Vodafone, Ovidiu Paraschivescu, Vodafone. Puteti urmari programul complet al evenimentului aici.

Live Stream:

Sesiunea 1 – Inspired to Inspire