Tabieturi mai mult sau mai putin ciudate

tumblr_lou9bdgqwq1qjncuuo1_500_largeAstazi o sa scriu putin despre tabieturile mele  mai mult sau mai putin ciudate. Am citit aseara la Andrei (makavelis.com) despre tabieturile lui si mi-am zis in gand ca-l intrec cand e vorba de ciudatenii si pitici pe creier. Nu ca ar fi fost o intrecere, ceva. Si m-am amuzat singura inainte sa adorm si acum dimineata le-am si trecut aici pe blog:

– Piticul din par: Totul pana la par. Daca nu mi-l simt proaspat, parca nu am o zi linistita. Ma gandesc doar cum sa ajung mai repede acasa sa mi-l aranjez.  Sunt recalcitranta o zi intreaga din cauza lui. Il port de fel natural si simplu pe spate, fara vopsea, fixativ sau spuma. Am renuntat la ele de cativa ani buni.

– Piticul de pe dinti: Doar dupa ce ma spal pe dinti dimineata pot spune ca m-am trezit cu adevarat. Ce fac inainte de asta se numeste bajbaiala prin casa sau excursie pana la dulapul cu haine,  iar ata dentara nu-mi lipseste din geanta. Nu am inteles niciodata oamenii care nu se spala pe dinti… serios, nu-i pot intelege.

– Seara obisnuiesc sa ma demachez corect pe fata, pe gat, pe decolteu. Nu tin neaparat sa am lumina aprinsa si oglinda mare. Important e sa nu adorm cu toate alea pe fata. Recunosc, s-a mai intamplat sa neglijez tabietul asta si nu e deloc placut.

– Piticul din camera: Pot avea curatenie luna in camera. Daca nu e patul facut, am senzatia ca e haos total in jur si devin usor nervoasa. Sa va mai zic ca obisnuiesc sa am hainele mereu impaturite pe culori?! Da, pitici, pitici… iar daca vreau sa caut ceva noaptea prin dulap, merg mereu la sigur.

– Port sosete si vara, prin casa.  Ce ziceti de asta? :- )) Chiar si eu rad de mine. In schimb, cred ca nu e deloc sexy sa dormi cu ele, nici macar cand esti bolnava. Cat despre culori… am doar sosete albe si multe, foarte multe! Nu am suportat niciodata alte culori.

– Piticul cu gunoiul:  Nu pot arunca ceva in gunoi daca nu am sac pus in galeata. Si daca tot vorbeam de gunoi, nu-mi place sa vad recycle bin-ul din laptop plin. Stau ce stau si iar sterg ce se aduna… de parca m-ar fi deranjat cu ceva, s-ar aduna pe umarul meu sau ceva de genul.

– 20 si ceva multi ani mi-am ros unghiile. Zi de zi. Acum am scapat de aceasta nebunie doar pentru ca ma duc la salon si nu-mi pot roade gelul de deasupra. (Eh, s-a intamplat sa-l rod si pe ala… ce credeti?)

Mai am pitici si tabieturi fel si fel, dar parca nu as vrea sa trimiteti un specialist dupa mine. 🙂 Nu m-as supara sa impartasiti totusi cu mine si din tabieturile voastre. Hai, ne intrecem in ciudatenii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *