Toamna se numara evenimentele din agenda marketerilor

  • Training intensiv de comert electronic si aer de munte

Miercuri a inceput Scoala de Vara de Comert Electronic GPeC 2014 (27 august – 1 septembrie) unde toti cei prezenti au acces acum la 5 zile de cursuri  de e-commerce la Moeciu de Sus, workshop-uri, 1 to 1 talks, program de teambuilding si discutii productive in aer de munte. Ca si preturi: 2.200 lei (TVA inclus) – pret/persoana, cazare in regim double, 5 nopti, all inclusive sau 2.500 lei cazare single. 

S-au adunat multi sa invete, sa faca schimb de idei si bune practici din zona comertului online. Sigur vor posta pe blog impresii si tot felul de recomandari

ochelari600x400_pocs

  • Fundatia Friends for Friends invita autorii de creative non-fiction sa isi pregateasca cele mai bune materiale realizate anul acesta. In curand vor lansa Premiile Superscrieri, editia a IV-a. Ramaneti prin zona. 

Luni si marti, 22-23 septembrie, Bucurestiul devine pentru o zi capitala web design-ului in Europa de Est, cu ocazia Smartweb Conference, un eveniment de nivel international, ce reuneste nume cunoscute international si foarte multi designeri din Romania, Ungaria, Anglia si Germania – smartwebconf.com.

  • Evenimentul SEM Days, care a ajuns anul acesta la a 3-a editie si va avea loc pe 24-25 Septembrie, la Willbrook Platinum Center.

Evenimentul este organizat de SEO monitor si 2Parale si se adreseaza in principal oamenilor de marketing din companii, owneri de business-uri online si cine mai vrea. Din speakeri: Tim Resnik, Jim Sterne, Phil Nottingham si Ann Stanley. Mai multe detalii pe semdays.ro. Pana pe 31 august, biletele de acces la eveniment sunt disponibile cu o reducere de peste 17%, adica 149 euro.

Aici as vrea sa ajung, macar a doua zi, cum ajung din concediu. Urmariti blogurile care o sa faca sigur rezumatul ideilor discutate. 

SEM Days 2014

  • A doua editie a conferintei Social Media Strategy Summit despre strategii, tactici si exemple concrete de promovare a brandului personal si afacerilor prin intermediul retelelor sociale va avea loc pe 4 septembrie 2014 in Bucuresti. Accesul este de 99 lei si se poate achita online sau la locatie.  

Nu s-a facut mare tam tam cu acest eveniment. Sper sa se faca un liveblogging. 

webstock-2014

  • Au inceput si inscrierile la Webstock 2014 ce se va desfasura la JW Marriott Grand Hotel, pe 26 septembrie. Totodata, s-a dat startul inscrierilor la conferinta si a inscrierilor la Webstock Awards – cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate in ultimul an, in Romania.

Ne vedem pentru al 5-lea an consecutiv.  E si proiectul Globuri cu Suflet acolo pe liste si sa-mi tineti pumnii.

Categoriile anuntate in cadrul acestei editii sunt: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications,  Instagram Campaigns, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging.  Bloggerii pot primi invitatie la eveniment, iar cei din companii ce participa Full Day au de platit o taxa de 150 RON, TVA inclus.

marketizator-webit-2014

  • Marketizator a ajuns intre semifinalistii de la Webit (Global Webit Congress) 1-2 Octombrie Istanbul. Puteti vota sa reprezinte Romania la Webit – AICI (cu multumiri).  Un vot ar conta pentru echipa, prezentand celor prezenti tool-ul de optimizare a conversiilor 100% romanesc ce pune accent pe ceea ce urmeaza clientul sa faca, oferindu-i mesaje personalizate.

                                                                                [pauza pentru vot]

  • Tudor Giurgiu, fondatorul si presedintele Festivalului International de Film Transilvania, vine la conferinta „The Power of Storrytelling” (Bucuresti, 17-18 octombrie). Doar pentru vineri costa 350 RON sau ambele zile la 550 RON si vor fi prezentari cu  peste zece specialisti internationali  in jurnalism, publishing, antreprenoriat digital, dintre care trei sunt laureati ai premiilor Pulitzer. Pare interesant. Cu siguranta nu vor fi asa multe noutati, dar, asa cum se intampla adesea, e cale lunga de la a sti pana a pune in practica. 
  • 21-22 oct: ZF Digital.
  • 30-31 oct: TeCOMM 2014.
  •  ECOMfest, Targul Magazinelor Online.

Noiembrie:

Cam astea ar fi. Mai stiti voi altele?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *