Un bun prieten de suflet…

Un tanar vesel, cu ochii imensi si cu un suras de milioane. Pasionat de marketing online, de design grafic, fotografie, indragostit de inginerie, fiind si un masterand constiincios si extrem de talentat ce mestereste tot ce prinde in cale. Pe scurt, un tip exemplar.

Alex e genul de om pe care te poti baza in orice moment. El nu-i la fel ca ceilalti.. are o privire jucausa si stie prea bine cum sa glumeasca si sa te scoata din starile mai putin bune. Are o gluma pentru toate si nu-i este frica de nimic. Isi cunoaste prea bine caracterul, de asta poate ca si castiga increderea si simpatia celor din jur cu o mai mare usurinta.

Ne-am cunoscut in Suceava, la sfarsitul lui noiembrie 2009. Venise si el la BlogTrip Suceava, o intalnire cu si pentru bloggeri, organizata de Bobby Voicu. Noi eram gasca bloggerilor ieseni, zambareti, dornici de drumetii si de invatat chestii noi din mediul online. Asta ne-a si apropiat foarte mult, inca de atunci.

A fost alaturi de mine neconditionat in tot acest timp si intotdeauna si-a oferit ajutorul in tot ce-am realizat eu in Iasi, nestiind cat de mult a insemnat pentru mine acest lucru. Sunt mandra ca sunt prietena lui de suflet, ca am invatat multe si inca mai invat de la el si-i multumesc pentru toate.

                               (Fir’ar, de ziua ta bai Alex nu gasesc cuvinte potrivite.)

Chiar mi-e tare greu in Bucuresti fara el si-mi lipseste al naibii de mult. Imi lipsesc mult glumele lui si planurile pentru campaniile ce le puneam imprena la cale. Ar fi momentul sa-i zic ca e o sursa de motivatie si inspiratie pentru mine si ca-i doresc tot binele din lume. Chiar daca i-a fost si lui mai greu intr-o perioada…stiu ca asta l-a motivat si i-a dat o mai mare incredere in propriile forte. Ma bucur ca il cunosc si admir munca pe care o face, glumele si rasul care il insotesc mereu.

La Multi ani, om frumos si drag! Sa ai  zi frumoasa, caci de restul stiu ca se ocupa Ana ta.

Drumu catre prietenii mei din Iasi nu o sa fie niciodata lung.

 

Sa vorbesc despre Alex mi-e extrem de greu. Am schitat tot felul de variante de texte pana acum si niciuna parca nu era potrivita, sa descriu fix cum este si ce reprezinta pentru mine … cel mai bun prieten, din Iasi.

2 Responses to “Un bun prieten de suflet…”
  1. Alex says:
  2. Lavinia Biberi says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *