Un fel de gand de inceput in noul an

Sper ca noul an sa-mi aduca linistea de care am nevoie si intelepciunea de a lua cele mai bune decizii, pe toate planurile. Sa-mi mai aduca totusi la pachet si cateva zile caduroase pentru concedii, timp (mai mult) pentru prieteni, pentru citit si multa sanatate. Atat. Abia ce mi-am facut timp in seara asta sa-mi mai astern gandurile aici pe blog… Am incercat initial sa scriu chiar si o scurta retrospectiva a anului ce a trecut, niste concluzii, ceva memorabil din 2012, ce an productiv am avut si ce-am realizat, cu liniuta, cum faceam in fiecare an (2009Bilant 2010 sau 2011), ce obiective mi-am propus pentru 2013 – urmand o lista intreaga cu “as vrea sa…” (la pachet cu suspine, cu tot.)

Curios, nu am mai simtit nevoia sa scriu despre toate acestea nici la sfarsitul lui decembrie, nici la inceputul lui ianuarie 2013. Am incercat si nu am reusit. Pur si simplu nu le-am mai vazut atat de importante si demne de pus pe lista aia cu “waw 2012”. Da, am fost foarte incantata ca am aparut (propusa/votata de multi prieteni din online) pe fila din ianuaria 2012 din calendarul Activia – Super Fete din Social Media, ca am fost ambasadoare de cateva branduri mari (amintesc de Organique Natural Cosmetics sau Redd’s), ca am colaborat vara trecuta cu Liviu Taloi pe partea de consultanta E-Commerce, urmand sa merg si la Scoala De Vara GPeC 2012, unde am fost si Event Ambassador al evenimentului. Tot in acea perioada am pus si temelia pentru Ecompedia.ro (un site cu intrebari si raspunsuri din comertul electronic), ce a fost lansat in septembrie 2012. Oh, ar fi asa multe de zis! Foarte multe! Cateva mai sunt si pe lista work in progress si o sa amintesc de ele la momentul potrivit. 

M-am bucurat per total ca am invatat mult mai multe din domeniul meu de activitate, am calatorit mai mult atat prin tara cat si prin strainatate, am si citit, am avut oamenii potriviti langa mine si care m-au ajutat sa cresc, sa ma maturizez, sa ma bucur mai mult de lucrurile marunte care-mi fac viata mai frumoasa.

M-am mai bucurat mult ca am organizat cu succes editia a patra a campaniei de sensibilizare Globuri cu Suflet, desfasurata atat in Bucuresti (6 decembrie), cat si in Iasi (coordonata de Anda, pe 22 decembrie: primul articol dupa eveniment si al doilea).
Multumim tuturor celor care au sustinut aceasta campanie si-n acest an!

De trei zile, de cand mi-am inceput munca la birou sunt intr-o continua agitatie, ajung chiar si pe la 9 acasa si abia imi mai fac timp si pentru mine. Nu vreau sa ma plang, fac ceea ce imi place si simt ca am energia necesara de a-mi duce la bun sfarsit tot ce mi-am propus in aceasta perioada (iar asteptarile sunt din ce in ce mai mari). Promit totusi ca o sa-mi fac anul acesta mai mult timp pentru blog, pentru episoadele Like & Share si pentru alte sfaturi si recomandari din experienta mea din E-Commerce, Marketing Online, PR sau altele, personale.

Mi-a placut mult mesajul din afis si il las ca o incheiere. Un an plin de impliniri sa aveti! 

ps: stau si ma amuz citind ca pana la urma mi-s iesit o mica lista cu cateva lucruri frumoase din 2012… Si cand ma gandesc ca l-am vazut in dec. 2011 strict ca pe un an de acomodare in Bucuresti si nimic mai mult. Multumesc an 2012 pentru toate! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *