Un platou plin cu linkuri

Daca inainte linkurile pe care le descopeream si-mi atrageau atentia erau asezate temeinic intr-un “Like & Share“, acum le-am schimbat locul… pe platou. Cred ca stau mai bine aici, spre incantarea pasionatilor de comertul electronic/ marketing online.

plan-de-afaceri-poza
Rasfoieste, starneste apoi discutii si pune in practica ce crezi ca se potriveste.

Luna trecuta a fost cea mai mare conferinta de Inbound Marketing la nivel global: Inbound 2013. Din fericire, organizatorii – HubSpot – au hotarat sa ofere, gratuit, o parte din prezentari. Le-a adunat aici Alin. 

20 minute de TED: Dan Pink vorbeste despre surprinzatoarea stiinta a motivarii (autonomie – impulsul de a ne conduce vietile proprii, maiestrie – dorinta de a deveni tot mai bun la ceva ce conteaza si scopul, dorinta arzatoare de a face ceea ce facem.)

Seth Godin ne explica de ce, atunci cand e vorba de castigarea atentiei, idei care la prima vedere par proaste sau bizare au mai mult succes decat cele plictisitoare. (tot TED)

Urmatorul infografic parcurge istoria social media intre anii 1969 si 2012.

Inca un infographic interesant arata ca oamenii de marketing planuiesc sa mareasca bugetele de publicitate pe dispozitive mobile si in cadrul social media.

Am prin zona pasionati de Pinterest?

10 antreprenori pe care ii poti urmari pe Twitter.

Marketizator.com – primul tool de optimizare a conversiilor 100% romanesc ce pune accent pe ceea ce urmeaza clientul sa faca in site, oferindu-i mesaje personalizate, convingandu-l ca produsele/ serviciile tale merita toata atentia. Am scris pe blog saptamana trecuta si merita testat.

Detalii despre noua segmentare in Analytics.

Review-uri – conform celor mai recente studii, 89% dintre clientii europeni citesc review-uri inainte de a face o achizitie;

Te rog sa nu faci astfel de testimoniale false, caci n-o sa mai intru la tine pe site in veci.

Construieste povestea perfecta, in 7 pasi.

Daca vrei sa-ti deschizi un magazin online pe o platforma avansata de ecommerce, trebuie doar sa-mi lasi un mesaj si-ti pot veni in ajutor cu recomandari de inceput de drum. La fel si daca vrei sa-ti schimbi platforma magazinului existent cu una mai buna, avand module utile precum gestiune stoc/sistem aprevizionare multi-furnizor/multi-depozit, sistem nou de gestionare produse cu optiuni/marimi, culori si inca cateva.

Viitorul suna bine.

Pe final fac loc si citatului preferat: “It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it. If you think about that, you’ll do things differently.” – Warren Buffet

Te invit sa pui articolul in bookmarks pentru cand ai cateva ore libere pentru rasfoit. Nu-l amana. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *