Un weekend plin alaturi de echipa Zorile Store

A fost plin si pentru ca nici nu am prea dormit, mi s-au facut sute de fotografii, am alergat, am facut si plaja, am facut o multime de lucruri sambata inca de la 5 dimineata si inainte de toate, i-am cunoscut pe cei din echipa Zorile Store, a caror pasiune comuna este legata de e-commerce, marketing online si fashion.

De fapt continutul weekendului asta a fost pus la cale de Adelina Oprea – omul de marketing din spatele magazinului online ZorileStore.ro si de Gabi- fotograful oficial. Asa cum v-am mai anuntat, am fost aleasa (in urma unui concurs) – Blogger Ambasador Zorile Store – si am avut un weekend plin in Vama veche in care am cunoscut echipa din spatele magazinului, am probat haine, am si cumparat, am discutat si despre pozitionarea brandului pe piata, despre strategii de marketing si alte lucruri ce fac diferenta pe piata de eCommerce de la noi din tara.

Dupa sedinta foto de pe plaja care a avut loc pe malul marii – plaja dintre Saturn si Venus- la rasarit (si dupa o ora la machiaj) am fost prin toate magazinele pentru a cunoaste echipa si toate produsele originale pe care le stiam doar de pe site.

Magazine ZorileStore vizitate:
– Zorile Outlet Shop – Punct trecere frontiera Vama Veche
– Magazinele din Mangalia, Costinesti, Neptun, la cel din  Constanta (în incinta Maritimo Shopping Center) nu am mai ajuns… facand pauza de masa.
– intr-un final (abia imi mai tineam ochii deschisi) am ajuns si la depozit, cunoscand o parte din echipa. Da, lucrau si sambata pana tarziu.

In pauza de masa am avut timp si de povesti, Adelina si Gabi mi-au spus pe scurt campaniile realizate pana acum, cat de usor (sau greu) e sa lucrezi intr-un magazin online (eh, de parca nu as sti), de ce sunt speciali, le-am povestit si eu din experientele mele, i-am facut sa constientizeze ca inainte de toate clientul e cel mai important, cat de mult conteaza fidelizarea, despre incredere si diferentiere.

Pe scurt, rezultatul muncii noastre din weekend in 3 poze. Pe blogul ZorileStore gasiti si alte poze si impresii de la intalnire:  “Am supus la teste primul ambasador.”  Eu m-am simtit tare bine alaturi de ei si sper sa ne revedem curand.

 Ce am purtat la sedinta foto: Maieu Puma, colanti Puma si evident – pantofi de alergat Puma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *