Viata in pantofii mei

Inca de mici pornim pe un drum necunoscut. Si cum orice drum, orice calatorie are propriile momente de alergatura, de odihna, pe carari batatorite sau inca necunoscute de nimeni, incaltarile potrivite pot face din vreme rea vremea perfecta.

Pantofii ar trebui sa devina cei mai buni prieteni, pentru ca ei oricand ar trebui sa ne scoata dintr-o situatie nepotrivita. As putea spune ca incaltarile mele vad si simt mai multe decat imi vad ochii si mai mult decat as putea atinge cu mainile. […]

Continuarea articolului meu o gasiti aici, pe blogul Redd’s Shoe.

O sa-ti mai arat in urmatoarea perioada si alte articole scrise de mine pe acest blog si daca o sa rasfoiesti mai bine o sa vezi si ca nu sunt singura autoare. Suntem chiar mai multe bloggerite si am scris pe mai multe categorii precum: personal style, hobbies and interest, lifestyle, personal development. Te las sa le descoperi!

Sa ramai prin zona pentru ca pregatim multe surprize, concursuri, in luna decembrie o sa ma vad si cu patru cititoare intr-un cadru festiv… Deci impreuna cu Redd’s punem tara la cale.

Si bine zicea E. Lawrence: Fiecare om trebuie sa isi gaseasca timp sa se aseze si sa priveasca caderea frunzelor. Astfel am terminat si articolul de pe blogul Redd’s (http://redds.ro/blog/hobby-si-interese/viata-in-pantofii-mei) si sper sa-ti faci mereu timp pentru tine si pentru pasiunile tale. E important acest aspect!

Chiar, spune-mi cum e viata in pantofii tai?  Toate-s bune, acum pe final de an?

2 Responses to “Viata in pantofii mei”
  1. Ovidiu Adrian says:
  2. George says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *