Vineri mergem la copii, Globuri cu Suflet 2014 continua

Am primit donații sâmbătă (mulțumim mult Dana Balan) am primit și luni (mulțumim Cristian Haldan) și sper să o țin așa întreaga săptămână!

Au donat mulți și astăzi, încă de la prima oră! Vă mulțumim mult de tot!
de la ai mei, vecini, prieteni din online, prieteni in strainatate (care ne sprijina deja de 5-6 ani), prietenii prietenilor, companii, toata lumea donează pentru cei mici (unde gașca-i mare) din campania Globuri cu Suflet.

Vineri mergem la Școala Specială Nr. 5 din București, maine merg după alte donații, merg la cumpărături, aștept alte pachețele acasă, o să am o zi agitată și frumoasă, ca în fiecare an! Doamna învățătoare Gabi deja mi-a zis că poate-poate trecem și la o clasă mai mică, cu o banană și cu o portocală. Sunt și acolo 12 copilași. Normal că nu-i pot uita nici pe cei mici din anii trecuți și o să vreau să trec și pe la ei prin clasă.

Dacă mai știți cazuri de familii cu posibilități financiare reduse, copii mulți, fără haine groase, fără încălțăminte de iarnă, alimente sau brad de Crăciun, nu ezitați să îmi spuneți. Noi vrem să le facem o bucurie și să-i vedem mai încrezători acum pe final de an! Aștept un semn de la voi și încercăm să ne mobilizam rapid (în jur de 15-20 dec). Sigur cunoașteți pe cineva care cunoaște pe altcineva.

Și mai așteptăm donații și orice ajutor!

Vă mai țin la curent și mulțumim tuturor încă o dată pentru încredere și implicare! Ei sunt cei mici sunt de la clasa I – o parte din ei:

One Response to “Vineri mergem la copii, Globuri cu Suflet 2014 continua”
  1. Oana says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *