Vreau sa stiu ca esti bine!

Nu stiu cata putere de convingere am aici pe blog, insa as vrea sa ne gandim mai mult la noi si la sanatatea noastra, ajungand in aceasta perioada (luna asta, sa nu mai amanam) la un control si sa realizam o mamografie si chiar un test Papanicolau. (ma adresez doamnelor, evident)

…nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa aflu asa, peste noapte, ca una din persoanele mele dragi sufera de o boala cumplita si ca asta ne poate indeparta definitiv. Refuz sa-mi imaginez ca unei prietene apropiatei i se poate intampla ceva rau, de aceea si vreau sa trag un semnal de alarma si chiar daca nu am avut pana acum un simptom, este necesar sa ajungem cel putin o data pe an la un control.

Vreau sa stiu ca esti bine!

De ce vin cu acest indemn? Citeam acum cateva zile un studiu despre faptul ca anual, aproximativ 6000 de femei se imbolnavesc de cancer la san (fiind principala cauza a mortalitatii in randul femeilor).

Oricat de grea, degradanta, umilitoare si dureroasa este lupta cu boala, am convingerea ca am persoane puternice in jur ce nu se opresc din luptat pana in ultima clipa. Totusi, diagnosticat in faza incipienta, cancerul la san poate fi tratat relativ usor si fara urmari, chiar vindecat. Descoperit in stadiu 0 sau 1 poate fi vindecat in proportie de 94%.

felicitari-online-trandafiri_roz-1337

 Prin Campania pentru Sanatatea Sanilor de anul acesta, AVON is propune sa stranga 6000 de gesturi de pretuire si iubire pentru femeile din Romania (fie ele mame, surori sau prietene). Pe platforma www.stopcancerlasan.ro, vizitatorii pot trimite e-carduri personalizate, pot dedica un Facebook Cover unei femei dragi sau achizitiona un produs roz.

Vreau sa transmit astfel un mesaj pozitiv tuturor femeilor, ca viata trebuie calculata pe zile si ca, daca vrem sa avem o viata linistita, nu trebuie decat sa ne-o facem frumoasa, clipa de clipa, cu bucurii mici si simple.

Cel mai simplu si eficient mod de a-i arata unei prietene cat de mult o pretuiesti este sa ii daruiesti un produs roz care sa ii aminteasca sa mearga la control…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *