Vreme de pedalat si de invatat lucruri noi

Genial momentul ăla cand “Mă mai ții sau… aaa, dar eu vorbesc singură!?”

Anunț cu un zambet mare cat China ca eu astăzi (da, astăzi) am învățat să merg pe bicicletă! Niciodată nu e prea tarziu pentru a face ceva pentru prima dată și chiar mi-a fost dor de sentimentul ăsta de mulțumire și de încantare.

Merci BikeSchool (diploma pentru răbdare merge către Bogdan Antohe care m-a lecuit rapid de teama și neîndemanari și mi-a aruncat rapid “nu-ul” din brațe! Nu mă pot lăuda cu o mare reușită în viață, însă recunosc că sunt un pic așa mandră de mine. Usor nu mi-a fost…

Contează însă mult și instructorul. Mi-a placut mult de Bogdan că mă incuraja mereu, mi-a adus și o cască de protectie și chiar și o sticla cu apă (sub forma unui bonus, după o oră de pedalat.) Au fost lucruri care chiar au contat și de asta îl și recomand tuturor celor care nu s-au urcat niciodată pe o bicicletă. Nu a fost nicio conventie să scriu pe blog despre experienta din seara asta. Vreau doar să vă încurajez să nu mai amanați lucrurile de care vă este frică și să experimentați în permanență diverse. E doar o provocare și pană la urmă… nici nu știți ce sentiment măreț pierdeți.

Și-am încălecat pe-o șa și vă invit sa citiți povestea BikeSchool de aicișa. 

photo Nu putea să lipsească bicicleta din peisaj. 🙂