Webstock 2014: comunitate, networking, storytelling, premii

E al 5-lea an consecutiv când particip la Webstock (ediția 2014 a fost ieri) și așa mă încarc în fiecare toamnă cu un vibe pozitiv dat de organizatori, de la participanții care inspira mult prin realizările lor, câștigătorii care-și așteaptă entuziasmați să-și ridice premiile oferite la gala de premiere Webstock Awards, chiar și cei care nu au câștigat rămân totuși pozitivi și de la cam toți cei prezenți la eveniment.

Ne-am adunat ca de obicei: bloggerii vechi – unii au rămas la fel de buni, bloggerii mici, vloggeri, haterii nelipsiți, oameni din agenții, tineri antreprenori sau cei la început de drum în ale online-ului. M-am bucurat să văd multe fețe noi, să-mi văd prietenii din Redescoperă România, mulți au venit din provincie, toți erau cu chef de vorbă, odihniți, ca după concediul din vara. Eu m-am bucurat de fiecare schimb de zâmbete. 

Webstock-ul ajuns la a 7-a ediție a fost și-n acest an un bun mix al celor mai eficiente instrumente, strategii de promovare și oportunități din zona digitală, social media, aplicații mobile și cele mai noi tendințe din domeniu. Oameni noi, abordări noi, totul bine organizat de Manafu & echipa.

webstock-2014

Despre dragostea pentru storytelling…

ce e mai mereu alimentată de Cristina Bazavan. Mi-a placut cel mai mult partea unde a vorbit despre poveștile care cresc brandurile și despre cum să le spui mai bine – “Orice lucru din companie are o poveste.”  Unul dintre studiile de caz de la Innovation in communication a fost pe Orasul Minunilor, sub brandul creat de Trupa Vunk pentru concertul din 3 oct. A detaliat bine pe blog și să vă faceți timp 7 minute. 

Branduri precum Mcdonald’s, Vodafone, Aqua Carpatica, Farmec mă fac să fiu mândră că mă învârt în zona comunicării de brand. Mesaje faine, toate în timp real, dinamice, subtile, personalizate, ce trezesc în tine emoții noi… This is the key! Un brand bun trebuie să-și aleagă mereu un povestitor bine pregătit, la curent cu tot ce miscă în online, capabil să creeze mult buzz si ceva mister. În direcția asta îmi doresc să merg și eu. 

Anul acesta s-a pus tot mai mult accent pe povești, pe oameni care susțin România și care ne reprezintă în multe alte țări.

Dar orice ai face trebuie să fii sincer! zice bine Cristina 

cristina-bazavan-webstock-2014

Daca tot am amintit de pasiune și răbdare și oamenii potriviți… Marketizator (aplicatia de care mulți ați auzit și poate-sper că ați și folosit-o deja) a câștigaaat locul I la #webstockro, categoria Utility!  😀 Yey! Să-i felicităm pentru munca depusa și pentru că ajută la creșterea numărului de conversii în RO și nu numai!

                  Zã BEST TEAM: Ciprian, Dragos, Elena, Ioana, Radu, Sorin & Valentin!

marketizator-webstock-2014

 Felicitări câștigătorilor la Webstock Awards 2014. Să ne vedem cu bine și la anul! Poate acolo, pe scenă. 

One Response to “Webstock 2014: comunitate, networking, storytelling, premii”
  1. Stefania says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *