Women On Web: cu si despre femeile active in social media

 

M-am trezit cu noaptea’ n cap si plec (sapte ore, doar dus) pana in Bucuresti. Astazi o sa particip la o conferinta WOW (Women On Web, deja la cea de-a doua editie) ,organizata de Evensys si Activia, la Intercontinental Hotel. Vin special din Iasi pentru acest eveniment dedicat femeilor active in mediul online romanesc si, din spusele organizatorilor, va fi o editie orientata spre dezvoltarea proiectelor online.

Evenimentul #wow11 isi propune sa ofere o serie de prezentari inspirationale, iar printre speakerii confirmati se afla Cristina BazavanAndreea Retea, Cori GramescuAdina VasilescuAndreea Beltic InankurSanda Nicola, Cristina Mazilu. O sa avem la conferinta si barbati activi in mediul online: Vlad Stan, Dragos Manac si Manafu, desigur.

Cat despre temele de discutie, ele vor fi legate de dezvoltarea proiectelor online si studii de caz relevante despre antreprenoriatul feminin.

Ok, recunosc, vin in Bucuresti si pentru prietena mea Gianina (a fost acum doua zile ziua ei) si pentru o parte din gasca Redescopera Romania (Bogdana, Ruxa, Andra, Alina Cst, Andreea Burlacu, Minxieee si multe alte femei dragi mie din mediul online. Imi pare rau ca nu e si Nebuloasa.) De ce o parte? pentru ca unii sunt deja in excursia cu numarul trei din acest an, mai exact in Podisul Transilvaniei.

Intreaga conferinta va fi transmisa live si aici, pe blog, incepand cu ora 14:00. Asadar, enjoy!

 

Pentru noutati urmariti pagina de Facebook sau hastagul #wow11.

si inca ceva: daca eu nu sunt in Iasi, asta nu inseamna ca voi chiuliti de la Festivalul de Muzica si Film in aer liber >Multicolor, da? Nu uitati ca duminica avem si petrecere in Soho Pub. See you all there!

No Responses to “Women On Web: cu si despre femeile active in social media”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *