WOW, adica Women on Web 2012

Astăzi la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, Evensys si Activia continuă seria de evenimente dedicate femeilor active în mediul online romanesc. 

Conferinţa  Women On Web (WOW) îsi propune să surprindă oportunitatile si tendinţele pe care Internetul le oferă astăzi si este dedicată femeilor active în mediul online românesc. 

Vă propun să  urmărim împreună aici pe blog multe povesti de succes, pentru a ne găsi izvor de inspiraţie. 

“în viaţă, ca şi în dans, nu e o problemă dacă te împiedici şi cazi, important e să te ridici şi să continui!”

Mi-a plăcut mult prezentarea de anul trecut a Cristinei Bazavan şi am reţinut concluzia-comparaţia cu dânsul: în viaţă, ca şi în dans, nu e o problemă dacă te împiedici şi cazi, important e să te ridici şi să continui. M-am regăsit în cele spuse de ea, o înţeleg, deoarece mereu am considerat că pentru a avea succes în viaţă trebuie să fructificăm toate oportunităţile, să avem mereu puterea de a o luă de la capăt atunci când direcţia în care mergem este greşită şi, mai ales, să ne cunoaştem cât mai bine potenţialul. Tot ea spunea că pentru a avea succes, e nevoie de rigoare şi disciplină. “Oricâtă poezie, oricât vals, fără acestea două nu poţi ajunge prea departe.”

Urmărim impreună aici (sau aici www.womenonweb.ro/2012 )si alte povesti frumoase. Cristina anunţa pe facebook că o să vorbească astăzi despre fericire

Persoanele care vor trezi inspiraţia în femeile din online:  Emilia Popescu, Tudor Chirila, Alessandra Stoicescu, Cristina Bazavan, Amalia Enache, Bogdana Butnar, Cristian Lupsa, Iulian Vacarean…   

Să-i ascultăm! (în cazul meu, de la birou cu treabă). Voi? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *