Zorile Store te descalta, te incalta. Refresh Yourself

E o placere sa vorbesc despre magazinul online Zorile Store, despre proiectele lor, despre proiectele nostre ca si Ambasadoare de brand, despre rebranding si Refresh Yourself. Trebuie sa stiti ca echipa Zorile emana multa, muulta energie, curaj, naturalete si incredere, ingredientele necesare pentru a avea succes si de a fi pe drumul cel bun, in mediul online, dar si offline. I-am cunoscut in aceasta vara… stiti povestea.

Ziua de vineri m-a incarcat cu multa energie. Mi-am luat ramas bun de la o pereche tare comoda de incaltaminte si i-am trimis in Managalia, la Zorile Store, pentru a face parte din campania noua Refresh Yourself.  Nu erau chiar noi (si daca nici nu-mi anintesc de cat timp ii aveam sau de unde, inseamna ca erau mult prea vechi ca sa-i mai tin in dulap si sa-i port) si m-am gandit ca acum am scuza perfecta de a-mi lua o pereche noua, dintr-o colectie actuala si motivatia de a face o fapta buna… o sa vedeti pe la finalul articolului despre ce e vorba.

Campania si-a propus sa incurajeze clientii Zorile Store sa-si schimbe vechii pantofi cu unii din noile colectii, asa cum spune si numele de Refresh Yourself. Pe scurt, campania e un fel de program “Rabla”. Magazinul ne cumpara perechile de incaltaminte pe care noi oricum eram pregatiti sa le dam viteza afara din casa, pana la cosul de gunoi. In plus, pentru fiecare pereche pe care le-o trimitem prin curier (costul este suportat de ei) primim un voucher de 70 de lei.

zorile-store-campanie

Ce fac cei de la Zorile cu toti acesti papuci stransi?

Da, si eu m-am intrebat. O mare parte din papucii primiti (cei care sunt intr-o stare buna), vor fi reconditionati si vor primi o retusare unica din partea celor de la Shui Shooz si mai apoi pusi la licitatie pe pagina de facebook zorilestore.ro. Banii stransi vor fi donati copiilor din spitalul Municipal Mangalia, in preajma sarbatorilor de iarna. De aceea e indicat sa trimiteti pantofii intr-o stare acceptabila.

Drept urmare, incaltamintea ta veche poate starni imaginatia unor artisti si in acelasi timp oferi zambete unor copii bolnavi.  Hai, baga-ti acum capul in dulap si alege o pereche ce poate fi trimisa in campanie (promotia se desfasoara pana pe 12 nov. 2013). Detalii regulament.

Si stai linistit, daca nu mai poti de dorul incaltamintei si nu ti-o ia nimeni inainte… iti poti recumpara incaltamintea! Chiar… ai face asta? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *